Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Laatulupaus

Tenhusen Liikenne Oy:ssä on monen vuosikymmenen kokemus henkilökuljetuksista. Palvelemme päivittäin lukuisia asiakkaita lähes kaikenlaisissa kyyditystarpeissa. Meille tärkeimpiä asioita ovat turvallisuus, palvelualttius sekä asiakastyytyväisyys ja näin saavutamme pitkiä asiakassuhteita. Kuljettajamme ovat motivoituneita, hyväntuulisia ja alansa ammattilaisia.

Tarjoamamme palvelut

Meillä Tenhusen Liikenne Oy:ssä palvelemme monenlaisissa kyydityksissä. Ajamme koulukuljetuksia, inva-kuljetuksia sekä tilausajoja. Koulukuljetuksia ajamme Pyhäjärven kaupungissa ja Kärsämäen kunnassa. Palveluliikennettä ajamme Pyhäjärven Kaupungin alueella. Inva-kalustoon olemme panostaneet jo noin 30 vuoden ajan. Inva ja Paarikyytien osalta palvelemme asiakkaita aina ympärivuorokauden toimialueena Pyhäjärven kaupunki ja lähialueet.

Tilausliikennettä teemme Suomeen, Venäjälle sekä ympäri Pohjois-Eurooppaa. Lähtökohtaisesti asiakkaamme saavat aina siistin / puhtaan auton sekä asiallisesti pukeutuneen kuljettajan. Kuljettaja auttaa aina tarvittaessa asiakkaita autoon nuostessa ja pois jäätäessä.

Tenhusen Liikenteen Kalusto

Liikennöimme 4-54 paikkaisilla linja-autoilla ja takseilla. Automme ovat aina huollettuja ja uusimme kalustoa säännöllisesti. Tilausliikenne automme ovat hyvin varustettuja turistibusseja.  Vammaisten ja liikuntarajoitteisten kuljettamiseen meiltä löytyy paljon erikokoista kalustoa. Suurimpaan inva-autoomme mahtuu enimmillään 2 pyörätuolia. Ajamme päivittäin usealla autolla mm. pyörätuoli ja paarikuljetuksia. Lähes kaikki Inva-automme on varustettu inva-hissillä. Kaikkia automme ovat ilmastoituja ja suomen olosuhteisiin tehtyä huippukalustoa. Kalustomme on vähäpäästöistä ja lähes kaikki automme ovat vähintään Euro 5 luokiteltuja.

Asiakas palautteet

Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme ja rohkaisemme asiakkaita antamaan palautetta kaikista kokemuksistaan. Asiakaspalautteet käsittelemme luottamuksellisesti ja pyrimme vastaamaan asiakkaitten palautteeseen mahdollisimman nopeasti. Tarvittaessa asiakaspalautteen voi jättää nettisivujemme kautta ota yhteyttä lomakkeen kautta tai soittamalla suoraan numeroon 0405446338.

Turvallisuus

Turvallisuuteen panostamme todella paljon. Käytämme kaikissa autoissa kokoon katsomatta talvella hyväkuntoisia nastarenkaita. Kaikki linja-automme ovat varustettu alko-lukoin. Koulutamme kuljettajiamme säännöllisesti ja kaikki kuljettajamme ovat käyneet mm. ensiapukoulutuksen.

 

Vahvuutemme ovat palvelun taso ja huippukalusto. Koska olemme suhteellisen pieni perheyritys voimme tarvittaessa tehdä nopeasti tarvittavia muutoksia asiakkaittemme parhaaksi.